undefined

Övriga och handikapp anpassade fordon.

Senast inkomna fordon. 

Vi uppdaterar ständigt våra annonser via mascus, hittar du inte det du söker? Tveka inte att ringa oss på 0304 - 321 00.

För oss är det viktigt att alla skall kunna använda våra fordon, de flesta av våra fordon är och kan utrustas på ett säkert sätt för rullstols burna passagerare.

Vi har till exempel vår Optare Solo bussar där det är enkelt anpassat för en rullstol, med ytterligare chans för upp till tre rullstols platser. Det vanligaste utförandet på Optare solo är upp till 27 sittplatser, 1 rullstol och 21 ståenden. 

Vi har också Mercedez Benz sprinter, där det finns plats för 16 eller 19 passagerare där man också kan få det rullstols anpassat. 

Övriga fordon

Vi har också andra typer av fordon till försäljning och uthyrning, så som släp till lastbilar eller skåpbilar. Om det är något speciellt fordon eller utrustning du behöver så hör av dig till oss. 

Hyra ett HK-fordon?

Behöver ni hyra ett handikapps anpassat fordon under en kortare eller längre tid? Tveka inte att höra av er till oss för att se vad vi har att erbjuda just nu.