TRYGGA LINJEN ELLER STORSTADSTRAFIK? VI HAR BUSSEN.

Stor eller liten buss? Standardbuss eller special? En enda buss eller en hel bussflotta? Köp, leasing eller hyra? Vad du än söker så ska du alltid prata med oss först. Vi vet vilka krav du har och ser till att du blir nöjd. Både med priset och med kvaliteten.


EL, FLEX- OCH FÄRDTJÄNSTBUSSAR

Elbussar kommer snart att ta över en stor del av bussmarknaden. Därför gäller det att välja en leverantör som kan tekniken. Vi levererade vår första elbuss redan 2014. Idag representerar vi t ex framgångsrika engelska Mellor, som tillverkat bussar ända sedan 1800-talet. Vi skräddarsyr alltid utrustning, inredning, antal passagerare mm tillsammans med kunden.
Klicka på Mellor-logotypen längst ned på sidan så kommer du till Mellors hemsida. Där hittar du allt om fordon och varianter.

STADSBUSSAR MIDI

När det gäller stadsbussar i midi-format samarbetar vi i första hand med engelska Optare, som ligger långt framme i den tekniska utvecklingen. Optare ingår i legendariska Ashok-Leyland-koncernen och levererar bussar till kunder över hela världen, även i Norden.
Låggolvsbussar och eldrivna stadsbussar finns självklart i sortimentet. Även här alltid anpassar vi alltid utrustning, inredning, antal passagerare mm till kundens önskemål.
Klicka på Optare-logotypen längst ned på sidan så kommer du till Optares hemsida. Där hittar du allt om fordon och varianter.

Image
Image
Image
Image